Зв’язок рівню внутрішньої мізогінії та самооцінки у жінок юнацького віку - Томашенко Єлизавети Олександрівни (My University, 2023)
В ході роботи проведено теоретичне та практичне дослідження з метою перевірки гіпотези про те, що самооцінка впливає на рівень внутрішньої мізогінії у жінок юнацького віку.