Австрійська суб'єктивно-психологічна школа та формування австрійської традиції економічного аналізу - О. Нестеренко (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Розкрито основні теоретико-методологічні положення австрійської суб'єктивно-психологічної школи. Виявлено якісні характеристики австрійської традиції економічного аналізу, реалізовані в межах австрійського неолібералізму.

The main theoretical and methodological provisions of the Austrian subjective-psychological school are covered. Qualitative characteristics of the Austrian tradition of economic analysis are identified which were implemented in the framework of the Аustrian neo-liberalism.
Austrian subjectively-psychological school and forming of Austrian tradition in economic analysis
Keywords: австрійська суб'єктивно-психологічна школа; методологічний індивідуалізм; австрійська традиція економічного аналізу; австрійський неолібералізм; the Аustrian subjective-psychological school; methodological individualism; the Аustrian tradition of economic analysis; the Аustrian neo-liberalism