Авторський подкаст про психологію сімейних стосунків «Зайві емоції» - Яцентюк Діана (My University, 2022)
Проєкт «Зайві емоції» є новим, актуальним і доцільним під час воєнного стану, оскільки поведінка людей нині нестабільна, непередбачувана та неспокійна. Проєкт покликаний полегшити взаємодію усередині родини, допомогти розв’язати складні суперечки між її членами. Ютуб-канал «Зайві емоції» зможе налагодити сімейне життя українців. Абсолютно безкоштовно аудиторія каналу зможе послухати поради досвідчених психологів. Проєкт має вищезгадані ризики, проте завдяки співпраці зможе і окупитися, можливо, у майбутньому принесе прибутки. Перевагою проєкту є залученість у його створення досвідчених спеціалістів, а саме психологів, які мають дієві поради і лайфхаки для кожної групи конфліктуючих осіб у родині.