Розробка поетичного веб-блогу - Дідух Олександра Василівна (My University, 2021)
В межах роботи було досліджено сегмент поезії в контексті національного книговидавничого ринку, проаналізовано ключові тенденції розвитку поезії як нішевої галузі, визначено основні причини, що зумовили кризу видання поетичних збірок. Також було спрогнозовано перспективи переходу сучасної поезії в українськомовний блогінг на основі розгляду актуального стану української блогосфери. Здійснено аналіз цільової аудиторії проєкту на різних стадіях його втілення. На початковому етапі популяризації поетичного блогу Сергія Непляховича основним критерієм цільової аудиторії був обраний географічний маркер — мешканці району, де проживає автор, які були частко знайомі з його творчістю. Вторинним маркером став віковий показник: юнаки від 17 до 24 років («янг едалт») та молодь від 25 до 35 років, як найбільш активні користувачі мережі Інтернет. На другому етапі виходу проєкту на регіональний рівень основним критерієм цільової аудиторії залишиться виключно віковий маркер.