Веб-застосунок для сортування сміття - Дуля Дарина Василівна (My University, 2021)
У дипломній роботі проведено огляд проблематики екологічної кризи в Україні та світі, досліджено звітні данні Організації Об’єднаних Націй, Світової Організації Охорони Здоров’я, Фонду Еллен Макартур та Міністерства розвитку громад та територій України. Дані з цих ресурсів було використано для аналізу стану проблеми та пошуку наявних програмних аналогів в Україні, що поширюють інформацію про боротьбу з екологічною кризою у вигляді надмірного продукування відходів людської діяльності та відсутності механізмів ефективної переробки таких відходів.