Асинхронний телеграм-бот з пошуку та скачування книг - Галенок Вадим (My University, 2022)
В результаті проведення дослідження виконано загальний огляд чат-ботів для месенджерів; проаналізовано використання Телеграм-ботів як ефективного засобу отримання інформації; розроблено програмний продукт асинхронний Телеграм-бот, який дозволяє за запитом користувача пошук та скачування книг. Розробка асинхронного Телеграм-боту з пошуку та скачування книг була виконана за допомогою мови програмування Python, асинхронної бібліотеки aiogram 2.14, мови структурованих запитів SQL.