Розробка ІОТ системи керування дорожнім рухом - Рота Андрій (My University, 2022)
У ході виконання роботи, розглянуто аналоги існуючих автоматизованих рішень, спроектовано і розроблено концептуальну, логічну і фізичну моделі бази даних автоматизованої системи управління дорожнім рухом. На основі побудованих моделей, розроблено базу даних MySQL за допомогою веб-додатку PhpMyAdmin. Спроектовано і розроблено дизайн CRM-системи автоматизованого управління дорожнім рухом за допомогою поєднання мови гіпертексту HTML5 та мови стилю сторінок CSS3, а також фреймворку Bootstrap. Для забезпечення взаємодії користувача з базою даних за допомогою інтерфейсу використовувалися мови PHP та JavaScript, а також окремі бібліотеки JavaScript такі як JQuery та DataTables і технологія Ajax. Для забезпечення симуляції потоку дорожнього трафіку розроблено програму Unity на мові програмування C#. За допомогою створення REST API на мові PHP забезпечено взаємодію коду C# симуляції з базою даних MySQL. Проведено тестування і поставлено експерименти, результатом яких стала адаптація автоматизованої системи до реальних умов на дорогах. Симуляція забезпечила адаптацію роботи світлофорів з ціллю розвантаження заторів. Усі журнали роботи світлофорів та проїжджаючих машин представлені у відповідних розділах CRM-системи. На головній сторінці системи представлена аналітика та звіти про поточну ситуацію на дорогах міста, де розташована ІОТ система керування дорожнім рухом.