Перспективи міжнародного «зеленого» кредитування на фінансовому ринку України - Христюк Юлія Миколаївна (My University, 2023)
У кваліфікацій роботі досліджено перспективи розвитку міжнародного «зеленого» кредитування в Україні. Визначено фактори, що впливають на успішність здійснення міжнародного «зеленого» кредитування в Україні. Досліджено законодавчо-правове середовище у сфері «зеленого» кредитування в Україні. Виявлено світові тенденції на ринку «зеленого» кредитування. Ідентифіковано основні переваги і недоліки ринку «зеленого» фінансування в Україні. Здійснено діагностику стану готовності українських банків з іноземним капіталом «зелене» кредитування в Україні. Розроблено практичні поради щодо зростання частки «зелених» кредитів у кредитному портфелі банків з іноземним капіталом. Оцінено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.
PROSPECTS FOR THE DEVELOPMENT OF THE INTERNATIONAL GREEN FINANCING ON UKRAINIAN MARKET