Особливості зв’язку копінг стратегій та ціннісних орієнтацій українських емігрантів - Бондар Жанна Андріївна (My University, 2024)
У роботі досліджено особливості зв’язку копінг-стратегій із ціннісними орієнтаціями українських емігрантів.
Keywords: копінг-стратегія