Професор В. Коптілов як історик літератури - Задорожна, Л. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
Визначено здобутки в дослідженні проф. В. Коптіловим окремих проблем у галузі шевченкознавства.

The author investigates the achievements of V. Koptilov's studies of Taras Shevchenko works.
Professor V. Koptilov as a Literature historian