Організаційно-методичне забезпечення прийняття управлінських рішень на підприємстві - Гончарук Олександра Олександрівна (My University, 2023)
Об’єктом дослідження є процес прийняття управлінських рішень в ТОВ «ГОУ АЙТІ» Предметом дослідження є організаційно-методичне забезпечення прийняття управлінських рішень на підприємстві. Метою роботи є дослідження організаційних і методичних аспектів, пов’язаних з прийняттям управлінських рішень на підприємстві, задля вдосконалення цього процесу і підвищення ефективності управління. Надана загальна характеристика теоретичних засад організаційно-методичного забезпечення прийняття управлінських рішень на підприємстві. Підрозділи включають інформацію про сутність управлінських рішень їх класифікацію та інструментарій прийняття рішень на підприємстві. Здійснений аналіз діагностики процедур прийняття управлінських рішень в ТОВ «ГОУ АЙТІ» та урахування факторів невизначеності при прийнятті управлінських рішень в ТОВ «ГОУ АЙТІ».
Keywords: управлінські рішення; організаційно-методичне забезпечення; моделі прийняття управлінських рішень