Практикум з англійської мови для самостійної роботи студентів (модальні дієслова) - Януш, Олег Богданович; Данилейко, Ольга Василівна (ФОП Середняк Т.К., 2025)
Навчальний посібник «Практикум з англійської мови для самостійної роботи студентів (модальні дієслова)» охоплює основні правила вживання модальних дієслів та укладений для допомоги викладачам вищих навчальних закладів в процесі планування та організації самостійної роботи студентів під час освоєння граматичного аспекту дисципліни «Англійська мова». Кожен розділ посібника містить короткі теоретичні відомості про особливості вживання модального дієслова, що супроводжуються вправами на перевірку мовної компетенції студентів. Завдання мають краєзнавче спрямування та розміщені таким чином, щоб забезпечити поетапне засвоєння матеріалу – від опанування простих конструкцій, до вивчення більш складних. Посібник стане у нагоді як студентам Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка спеціальності 035 Філологія, які опановують сходознавчі та англомовні студії (зокрема спеціальності «Східна мова (японська, китайська, корейська, індонезійська, гінді, турецька) і література та переклад, англійська мова»), так і викладачам, які шукають ефективні інструменти організації навчального процесу.
Keywords: англійська мова; методика; модальні дієслова