Роль географії у фізичному та інтелектуальному розвитку школярів через спортивне орієнтування - Гуляс, Тетяна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Метою дослідження є визначити роль географії у фізичному та інтелектуальному розвитку школярів через спортивне орієнтування та розробити методичні рекомендації щодо його використання в освітньому процесі. Об’єктом дослідження є елементи спортивного орієнтування під час вивчення географії, а предметом – процес формування фізичних та інтелектуальних якостей школярів через спортивне орієнтування.
Keywords: спортивне орієнтування; фізичний розвиткок школярів; інтелектуальний розвиток школярів