Особливості становлення та розвитку громадянського суспільства в сучасній Україні - Куча Арсеній (My University, 2021)
У роботі проаналізовано суперечності розвитку громадянського суспільства в сучасній Україні та зазначено про вплив громадянського суспільства на реформування України та його взаємодію з державою після Революції Гідності.