Архітектура, як складова туристської привабливості міста (на прикладі садиб Харківської області) - Шевцова, І. Р. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
У статті проаналізована роль міської архітектури в організації та підвищенні туристської привабливості міста. Як приклад розглянуті Харківські садиби, їх архітектура та заходи для більш ефективної реалізації привабливості цих споруд.

В статье проанализирована роль архитектуры в организации и повышении туристической привлекательности города. Как пример рассмотрены Харьковские усадьбы, их архитектура и меры для эффективной реализации привлекательности данных сооружений.

In this article analyzed the role of the urban architecture in the organization and growth of the town attractiveness. As an example, consider the Kharkiv estates, their architecture and measures for effective implementation of the attractiveness these facilities.
Архитектура, как составляющая туристической привлекательности города (на примере усадеб Харьковской области)
Architecture as a component of the city's tourist attractiveness (on the example of the Kharkiv region estates)
Keywords: архітектура; привабливість міста; туристський комплекс; садиби; архитектура; привлекательность города; туристический комплекс; усадьбы; architecture; attractiveness of the city; tourists complex; estates