Розробка інтерактивної бази точок геокоординат. Користувацький інтерфейс - Андращук Едуард (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи була розробка зручного та ефективного користувацького інтерфейсу для керування точками інтерактивної бази точок геокоординат. В ході виконання роботи було розроблено користувацький інтерфейс застосунку інтерактивної бази точок геокоординат, здатної працювати автономно. В ході виконання роботи було : - проведено огляд існуючих застосунків на сучасному ринку; - спроєктовано інтерфейс користувача; - розроблено візуальний дизайн інтерфейсу; - проведено тестування. Враховуючи ці фактори, розробка геоінформаційних систем з можливістю автономної роботи та забезпеченням надійної та універсальної бази даних геокоординат стає вкрай актуальною. Це дозволить забезпечити неперервну роботу з геоінформаційними системами, незалежно від наявності стабільного зв'язку з Інтернетом та географічного розташування користувачів. Ключові слова : вебзастосунок, автоматизація обліку бази геокоординат, веб-інтерфейс, дизайн, користувацький інтерфейс.