Особливості соціологічного дослідження феномену міської легенди (на прикладі контент-аналітичного дослідження міської легенди у США) - Яшкіна Вікторія (My University, 2021)
Протягом всієї дипломної роботи ми пропонували різні теми для майбутніх досліджень міської легенди. Беручи до уваги той факт, що в Україні це явище практично не вивчалося, можемо сподіватися, що ці пропозиції можуть допомогти майбутнім вченим з різних гуманітарних і суспільних дисциплін.