Інформаційно-аналітична модель розумного агро страхування на основі даних з IoT - Хом’як Анастасія (My University, 2021)
В дипломній роботі проведено дослідження системи розумного агро страхування на основі даних з IoT. При вивченні концепції інтелектуальної системи управління будівлею були сформульовані основні вимоги і характеристики її реалізації. Серед існуючих в світі на сьогоднішній день реалізацій ті, які найбільш повно задовольняють вимогам концепції інтелектуального комплексного моніторингу приміщень інтегровані до системи управління будівлею. В рамках своїх стандартів вони забезпечують виконання всіх вимог системи.