Кафедра аудіовізуальних медіа - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Кафедра аудіовізуальних медіа здійснює комплексну підготовку телерадіожурналістів для ефірних, супутникових, кабельних телерадіокомпаній, аудіовізуальних онлайн-сервісів та платформ спільного доступу до відео. Кафедра створена 31 травня 1971 року [як кафедра телебачення і радіомовлення, що у квітні 2024 року була перейменована на кафедру аудіовізуальних медіа], об’єднує журналістів, науковців, експертів, які виховали не одне покоління успішних фахівців для українських і закордонних телерадіокомпаній та аудіовізуальних сервісів. Ми шануємо історію нашої кафедри, розвиваємо сучасні тренди та інновації в аудіовізуальному просторі України, поважаємо ефірні традиції української телерадіожурналістики, зміцнюємо майбутнє українського телерадіомовлення. Ми радіємо успіхам і перемогам наших випускників, чекаємо на талановитих, ділових та мотивованих студентів, і знаємо, що кафедра аудіовізуальних медіа – це кафедра вашого успіху!