Управління проектом створення єдиного медичного сервісу "Картка пацієнта" - Апремська Марина (My University, 2022)
Запропоновано та обґрунтовано створення єдиного медичного сервісу "Картка пацієнта". Суть проекту: створення єдиного медичного сервісу "Картка пацієнта". Місія: цифровізація процесу надання медичних послуг з метою забезпечення їх зручності та підвищення їх ефективності. Мета проекту: організація єдиного медичного сервісу "Картка пацієнта". Організаційно-правова форма підприємства — товариство з обмеженою відповідальністю. Форма власності — приватна. Виокремлено головні завдання, які стоять перед створюваним сервісом: формування єдиної бази даних пацієнтів; уніфікація представлення даних щодо кожного окремого пацієнта; формування єдиної медичної картки пацієнта; цифровізація медичних даних пацієнтів.