Розпізнавання об’єктів на супутникових знімках - Сальник Дмитро Віталійович (My University, 2021)
Метою даної дипломної роботи є розробка та експериментальна оцінка нейронної мережі для виявлення та класифікації об’єктів на супутникових зображеннях високої роздільної здатності. Робота включає алгоритми та прийоми для попередньої обробки зображень, а також міркування та алгоритми для вилучення відповідних навчальних та тестових наборів, які використовуються для оптимізації запропонованої далі архітектури нейронних мереж для даного завдання.