Удосконалення стратегічного управління виробничо-торгівельною діяльністю підприємств - Морозов Олександр Євгенович (My University, 2022)
У роботі запропоновано напрями вдосконалення стратегічного управління торговельної діяльності, шляхом удосконалення цілої системи пов’язаних факторів, які є визначальними у покращенні ефективності роботи підприємства.