Асоціативні поля субстантивних репрезентантів концепту «думка» - Полиця, Т. Д. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
У статті змодельовано та описано асоціативні поля слів думка, гадка, мисль, з’ясовано їх особливості та місце у структурі концепту "думка", визначено семантичні ознаки аналізованого концепту.

The article focuses on the modeling and description of the associative fields of Ukrainian lexemes думка, гадка, мисль. Some peculiarities of the associative fields and their place in structure of the concept "Думка" are found. The analysis of the concept "думка" semantic fitches is given in the article.
The associative fields of the substantive representations of the concept "думка"
Keywords: концепт; вільний асоціативний експеримент; асоціативне поле; слово-стимул; слово-реакція; concept; free associative experiment; associative field; word-stimulus; word-reaction