Трансформації в економічній політиці провідних країн світу у міжвоєнний період (1918–1939 рр.) - Поліщук Роман Григорович (My University, 2022)
У ході роботи було проведено дослідження зміни економічної політики провідних капіталістичних держав під впливом Великої депресії 1930-х років та «кейнсіанської революції» в економічній теорії.У ході виконання роботи було розкрито передумови трансформації економічної політики провідних країн у міжвоєнний період (1918–1939 р.). Зроблено висновки про виокремлення основних напрямків державної політики макроекономічної стабілізації економіки, сформульовані Дж.М. Кейнсом у роботі «Загальна теорія занятості, відсотка та грошей», розкрито основні напрями тоталітарної моделі регульованого капіталізму на прикладі нацистської Німеччини.