Управління інвестиційною діяльністю торговельного підприємства - Ковалевич Сабіна Юріївна (My University, 2022)
У роботі розкрито сутність управління інвестиційною діяльністю підприємства та проаналізовано методичні основи розробки та реалізації продуктивної інвестиційної політики підприємства. Проведено аналіз факторів зовнішнього та внутрішнього середовища ТОВ «Група компаній «Україна Промислова»» та визначено особливості інвестиційної діяльності підприємства. Визначено проблематику поточного стану інвестиційної діяльності і сформовано перелік рекомендацій щодо її удосконалення. Запропоновано процедуру оптимізації формування інвестиційної політики та реалізації проєкту активізації інвестиційної діяльності ТОВ «Група компаній «Україна Промислова»».