Цифровізація послуг для ветеранів у сфері державного управління в умовах воєнного стану в Україні - Озеран, Ксенія Євгеніївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Темою кваліфікаційної магістерської роботи є цифровізація послуг для ветеранів у сфері державного управління в умовах воєнного стану в Україні. Для успішного досягнення поставленої мети роботі розглянуто такі питання як поняття, особливості та принципи цифровізації державних послуг для ветеранів; досліджено поточний стан цифровізації послуг для ветеранів, зокрема в Україні та іноземних країнах. У практичному розділі виокремлено перспективи розвитку цифровізації послуг для ветеранів у сфері державного управління, надано практичні рекомендації.. Результатом дослідження стало виокремлення особливостей цифровізації послуг для ветеранів у сфері державного управління, виявлення проблем та викликів цього процесу, охарактеризовано сучасний стан системи надання послуг ветеранам у сфері державного управління та надано практичні рекомендації щодо розвитку цифровізації послуг для ветеранів у сфері державного управління в умовах воєнного стану в Україні.

The topic of the qualifying master's thesis is the digitization of services for veterans in the field of public administration under martial law in Ukraine. In order to successfully achieve the set goal, the work considered such issues as concepts, features and principles of digitalization of public services for veterans; the current state of digitization of services for veterans, in particular in Ukraine and foreign countries, was investigated. In the practical section, the prospects for the development of digitization of services for veterans in the field of public administration are highlighted, and practical recommendations are provided. The result of the study was the identification of the features of the digitalization of services for veterans in the field of public administration, the identification of problems and challenges of this process, the current state of the system of providing services to veterans in the field of public administration was characterized, and practical recommendations were given for the development of the digitalization of services for veterans in the field of public administration under martial law in Ukraine.
Digitalization of services for veterans in the field of public administration undermart iallaw in Ukraine
Keywords: ветерани війни та члени їх сімей; цифровізація; воєнний стан; державне управління; цифрові інструменти; державна ветеранська політика; war veterans and their family members; digitization; martial law; public administration; digital tools; state veteran policy