Веб-застосунок підтримки діяльності закладу громадського харчування - Синельников Родіон Романович (My University, 2021)
У даній дипломній роботі досліджено потоки інформації серед персоналу в закладі громадського харчування та відтворено результати дослідження за допомогою схеми. Було проаналізовано основні технології для розробки локального веб-сервісу на основі клієнт-серверної архітектури. Згідно з результатами аналізу було обрано мову гіпертекстової розмітки HTML, каскадну таблицю стилів CSS, мову програмування локального веб-сервісу на стороні клієнта JavaScript, мову програмування скриптів Python, її фреймворк для створення сервера на основі базової архітектури Django та систему управління базами даних MongoDB. Також було надано результати аналізу вибору інструментів для розробки локального веб-сервісу.