Застосування digital-інструментів для просування консалтингових послуг» (на прикладі київського представництва міжнародної компанії «Eternity Law International») - Шостак, Влада (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
У рамках роботи висвітлено важливе питання, а саме створення контенту для вдосконалення просування київського представництва міжнародної компанії «Eternity Law International» за допомогою digital-інструментів. Просування компанії «Eternity Law International» на ринку консалтингових послуг відрізняється особливими каналами комунікації та способами донесення інформації. Для компанії, що займається консалтингом, перехід на онлайн-комунікацію з клієнтами за допомогою суто digital-інструментів є надзвичайно важливим завданням для забезпечення конкурентоспроможності на ринку.
Keywords: Просування; контент; київське представництво компанії «Eternity Law International»; консалтинговий ринок; українськомовний контент; українська тематика; сайт; Telegram-канал; digital-інструменти