Стратегії обмеження політичних інформаційних технологій віртуальної теледійсності у реаліях громадського інформаційного протекціонізму - Бенцал, І. І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2009)
Проаналізовано способи обмеження політичних інформаційних технологій телебачення. Визначено критерії ідентифікації віртуальної теледійсності. Виокремлено механізми реалізації суспільної протекції у телепросторі.

The methods of political technologies restrictions of television were analyzed. The criteria of virtual teleportation were analyzed. The mechanisms of realization of social protection in television sphere are singled out.
Strategies of restriction of political informational technologies of virtual tele-reality in realities of public informational protectionism
Keywords: інформаційні технології; медіаосвіта; громадський інформаційний протекціонізм; ЗМІ; мас-медіа; суспільне мовлення; political informational technologies; media education; social informational protectionism; mass media; social communication