Економіко-математичне моделювання ефективності рекламної діяльності - Сай Аліна Олександрівна (My University, 2023)
Об’єкт дослідження: рекламна діяльність КК «КОНТІ». Мета дослідження полягає у виявленні значення аналізу ефективності рекламної діяльності підприємств, розкриття основних підходів до оцінки їх ефективності. Методи дослідження: економіко-математичне моделювання. Наукова новизна, теоретична значимість: дослідження ґрунтується на актуальних теоретичних підходах до моделювання ефективності рекламних компаній, зокрема на моделі Вітлінського. Вона надає можливість швидко та ефективно визначити, коли необхідно припинити рекламну кампанію, щоб витрати не перевищували доходи. Практична цінність: отримані результати дослідження та розроблене програмне рішення можуть бути використані маркетологами та аналітиками різних компаній з метою підвищення ефективності рекламної діяльності підприємства.

The graduation research of student Alina Sai deals with Economic-mathematical modelling of advertising effectiveness. The work is interesting for professionals in marketing and analytics of various companies for increasing the effectiveness of the company's advertising activities.
Keywords: рекламна кампанія; ефективність економічного впливу; психологічний вплив реклами; канали комунікації; модель Вітлінського; advertising campaign; effectiveness of economic impact; psychological impact of advertising; communication channels; Vitlinsky model