Система підтримки обміркованого вибору товару на основі виявлених переваг покупця - Мінін Ігор Борисович (My University, 2023)
Об'єктом дослідження є процес індивідуального вибору товару покупцем за власними перевагами під впливом реклами. Предметом дослідження є розробка програмної системи підтримки обміркованого вибору товару на основі виявлених переваг покупця. У випускній кваліфікаційній роботі проведено аналіз існуючих методів багатокритеріального аналізу, розроблено програмне забезпечення виду системи підтримки прийняття рішень, що реалізує один із методів критеріального аналізу та надає користувачу персоналізовані рекомендації. Ключові слова: система підтримки прийняття рішень, критерій обміркованого вибору, реклама товару.

In the final qualification work, an analysis of the existing methods of multi-criteria analysis was carried out, software of a kind of decision support system was developed, which implements one of the methods of criterion analysis and provides the user with personalized recommendations. Keywords: criterion, decision support system, recommendation.
A system of support for a deliberate choice of goods based on the identified preferences of the buyer