Шляхи підвищення ефективності управління інвестиційними проектами в туристичних центрах України - Козловський, Є. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
У даній статті здійснюється спроба розглянути проблеми підвищення ефективності управління інвестиційними проектами в галузі туризму на місцевому рівні. Особлива увага приділяється розробці концепції управління інвестиційними проектами в туристичних центрах України, що визначає можливості, напрямки й способи регулювання інвестицій на основі аналізу світового досвіду.

In this article an attempt to consider the problem of increasing the efficiency of investment management in tourist branch at a local level is carried out. The special attention is allocated to development the concept of investment projects management in the Ukrainian tourist centres, which defines opportunities, directions and ways of regulation the investments on the basis of the analysis of world experience.
Keywords: туризм; туристична політика; інвестиційний проект; бюджет розвитку; місцеве самоврядування; tourism; tourist policy; investment project; budget of development; local authorities