Світовий досвід розвитку велотуризму у спортивно-туристичному обслуговуванні - Хівренко Олександра Валеріївна (My University, 2021)
Мета даної роботи полягає у вивченні світового досвіду велосипедного туризму у спортивно-туристському обслуговуванні та визначенні проблем та перспектив міського та спортивного велосипедного туризму як в Україні, так і у світі в цілому.