Метод захисту мобільних застосунків - Поєдинок Олексій Миколайович (My University, 2023)
У даній дипломній роботі проведено дослідження механізмів захисту мобільних додатків з метою реалізації власного захищеного мобільного застосунку "Gang!". На етапі початкового дослідження було визначено основні терміни та поняття, а також виявлено потенційні загрози та вразливості, які можуть існувати в мобільних додатках. Після аналізу вразливостей було досліджено методи захисту та розглянуто їх можливі реалізації. На основі аналізу механізмів захисту мобільних застосунків реалізовано власний мобільний застосунок Gang!, де враховано всі основні вразливості та механізми захисту мобільних застосунків. Реалізовано механізми захисту як клієнта так і серверної частини.