Моніторинг трафіку мережі студмістечка в реальному часі - Георгадзе Георгій (My University, 2022)
У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналітичний огляд існуючої системи моніторингу трафіку студміста КНУ. Результат огляду показав неспроможність системи забезпечити контроль та глибокий аналіз трафіку, виявлення мережевих атак, адміністрування трафіку та моніторингу якості сервісу. Опираючись на результати аналізу та стандартизовані умови до системи моніторингу трафіку, було сформовано вимоги до архітектури програмного комплексу. Згідно сформованих вимог було спроєктовано архітектуру системи, та виконано огляд інструментів і програмного забезпечення. Спроєктована архітектура є вискодоступною, дозволяє виконувати машабування системи, позбавленна єдиної точки відмови та залежності компонентів.