Апі-туризм України: сучасний стан та перспективи - Бородай Анастасія Олександрівна (My University, 2021)
В ході роботи розглянуто ретроспективні аспекти бджільництва, сучасний стан та вплив світової пандемії COVID-19, виявлено досягнення галузі, проаналізовано ресурси для розвитку апі-туризму та розглянуто організації, що функціонують на теренах України. Виявлено, що головним ресурсом для розвитку апі-туризму виступають пасіки, музеї бджільництва, на базі яких формуються апі-туристичні заклади.