Козацька нація - Дерба, Світлана Миколаївна; Любчевська-Сокур, Вікторія Олександрівна (Видавництво «Фенікс», 2021)
Навчальний посібник з української мови призначений для іноземних студентів, які опанували базові знання граматики та володіють необхідним обсягом лексики української мови. Навчальний матеріал посібника розширює словниковий запас студентів-іноземців, розвиває практичні навички вживання граматичних форм української мови, вчить правильно формулювати речення та висловлювати свою думку, вживати формули мовленнєвого етикету.
Рекомендовано до друку Вченою радою Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка (протокол № 6 від 17 грудня 2020 року).
Keywords: українська мова