International Congresses of Historical Sciences: Changes in Organization and Structure of Work in the Second Half of the 20th Century - Таборанський, С. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
The article in examined features of organization and structure of work of international congresses of historical sciences of the second half of the 20th century.

У статті розглянуто особливості реформування організації та структури роботи міжнародних конгресів історичних наук другої половини ХХ ст.
Міжнародні конгреси історичних наук: зміни в організації та структурі роботи у другій половині ХХ ст.
Keywords: міжнародні конгреси історичних наук; реформування; історіографія; international congresses of historical sciences; reforming; historiography