Підстави для відмови в наданні допомоги по тимчасовій непрацездатності - Кучма, Ольга Леонідівна (Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого", 2013)
У роботі аналізуються періоди трудової діяльності, які включаються до страхового стажу. Звернено увагу якщо протягом періоду, коли особа підлягала страхуванню, за неї, відповідно до чинного законодавства, були нараховані (обчислені) та сплачені страхові внески у розмірі не меншому за мінімальний, то відсутні правові підстави не зараховувати частину періоду до страхового стажу у повному обсязі. Також надана пропозиції до чинного законодавства.
Keywords: неоплачувана відпустка; ЄСВ; стаж; нарахування винагороди; працівник