US-Japanese security alliance: the prerequisites of a new union contract decision (1991–1996 years) - Семеніст І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2009)
The article pays attention to the relationship of United States and Japan and signature of US-Japan Security Agreement (1991-1996)

Висвітлено проблему американсько-японських відносин та прийняття нового союзного договору у галузі безпеки між США та Японію у 1991-1996 рр.
Американсько-японський союз безпеки: передумови прийняття нового союзного договору (1991–1996 роки)