Розроблення проєкт-моделі і стратегії впровадження кросплатформних застосунків для підручників 1 класу УОВЦ “Оріон” - Herasymova, Olena (My University, 2021)
В результаті проведених досліджень показано, що використання цифрових технологій, інтернету в повсякденному житті пересічного мешканця ХХІ століття стрімко зростає. Оновилося соціально-економічне середовище, в якому ми розвиваємося, з’явилася «Індустрія 4.0» та економіка знань. Життя людини стрімко цифровізується: електронні черги, кабінети, онлайнова оплата, цифрові документи, месенджери, хмарні платформи для роботи — усі ці нові явища потребують оновлення нашої грамотності, додавання до традиційних навичок, знань ще й цифрових. Цифровізація змінює і ринок праці.Професії майбутнього, відповідно до інформації та прогнозів доповіді Всесвітнього економічного форуму «Професії завтрашнього дня», написаної в партнерстві з науковцями LinkedIn та Courserа, «відображають впровадження новітніх технологій та зростальний попит на нові товари й послуги, які стимулюють попит на робочі місця в галузі зеленої економіки, на ролі в авангарді даних і економіки А.І., а також на нові функції в галузі машинобудування, хмарних обчислень та розробки продуктів».