Етнокультурна ідентичність вірменської громади в міському просторі - Степанян Тігран Арменович (My University, 2021)
Об'єктом дослідження є етнічна громада вірмен на території м. Київ. Предметом дослідження є шляхи і способи формування етнокультурної ідентичності вірменської громади в міському просторі. Мета дослідження - виявлення тенденцій етнокультурного розвитку вірменської громади в міському просторі.