Використання штучного інтелекту для підготовки практичних і лабораторних занять з дисципліни «Вища математика» - Паткін, Євген Дмитрович (My University, 2026)
У тезах конференції йдеться про використання штучного інтелекту для підготовки практичних і лабораторних занять з дисципліни «Вища математика».
Keywords: штучний інтелект; вища математика; освітній процес; автоматизація розрахунків