Вплив особистісних властивостей на готовність до змін осіб, залежних від психоактивних речовин - Філонова, Оксана (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Мета дослідження: визначити вплив особистісних властивостей на готовність до змін у осіб, залежних від психоактивних речовин. Практичне значення роботи полягає у можливості застосовувати отримані результати дослідження психологами та психотерапевтами реабілітаційних центрів у роботі з особами, залежними від ПАР, при плануванні лікування цих осіб та розробки інтервенцій з метою підкріплення та посилення їх готовності до змін.
Keywords: залежність; психоактивні речовини; готовність до змін