Practices Mastering in Social Workers' Educational Training System - Чуйко, Олена Василівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2017)
The article devoted to the development of modern educational models of training in the field of "social work". Sets out the basic content, principles and methods of implementation of professionally oriented practices as a medium of personal maturity specialist.

Стаття присвячена проблемі розробки сучасних освітніх моделей підготовки фахівців у галузі "соціальна робо- та". Викладається основний зміст, принципи і способи упровадження професійно-орієнтованих практик як середо- вища розвитку особистісної зрілості фахівця.
Освоєння практик в системі освітньої підготовки соціальних працівників
Keywords: особистісна зрілість; особистісні здатності; професійно-орієнтовані практики; професійні задачі.; personal maturity; personal ability; professional practice-oriented professional tasks.