Сервіс управління процесом інвентаризації майна та ресурсів компаній. Підсистема користувача - Формакідов Діна (My University, 2023)
В ході виконання кваліфікаційної роботи розроблено сервіс, призначений для управління процесом інвентаризації майна та ресурсів компаній. При цьому було виконано наступні завдання: досліджено ринок та попит на інвентаризацію ресурсів; розроблено концепцію програми; сплановано та розподілено обов'язки між учасниками розробки; спроєктовано, розроблено, протестовано та впроваджено систему у користування замовником. В роботі подемонстровано, що створення нової системи інвентаризації може надати значні переваги порівняно з використанням готових рішень. Система Equipy, розроблена спеціально для конкретних потреб бізнесу, забезпечує значну гнучкість, масштабованість та можливість налаштування. Мікросервісна архітектура, що була використана в проєкті, дозволила створити високопродуктивну та легко масштабовану систему. Кожен мікросервіс був розроблений таким чином, щоб він виконував свої задачі ефективно та надійно. Інтеграція з Google Workspace дозволила забезпечити зручну та ефективну роботу з даними співробітників, а використання Swagger полегшило процес документування та тестування API. Ключові слова : програма, мікросервіс, архітектура, авторизація, інтегроване середовище розробки, база даних, мова програмування, API.