Персистентні структури даних - Філіпенков Ілля Григорович (My University, 2021)
Досліджено персистентні структури даних, а саме стек, чергу і дерево відрізків, вирахувано асимптотичну складність роботи, вказані переваги та недоліки. Отримано нові знання про швидкодію досліджуваних структур даних та обсяги пам’яті, які вони використовують. Наведено приклади програмної реалізації персистентних структур даних та використання їх у задачах.