Винний туризм на півдні України: стан, потенціал та перспективи - Каракай Антон Васильович (My University, 2021)
Під час написання роботи визначено і охарактеризовано основні центри притягання туристичних потоків у винній галузі, котрі становлять цінність для потенційних відпочивальників. Були описані основні проблеми енотуризму в регіоні та його сильні і слабкі сторони, які наявні в представленій тематичній сфері послуг. Досліджено потенціал півдня України з імплементацією закордонного досвіду, при використанні якого б винний край мав змогу вийти на якісно новий рівень в галузі туризму. У ході роботи було розглянуто загальну видову структуру, регіональні особливості, організаційні особливості винних турів, їх створення і проведення.