Особливості використання безпілотних літальних апаратів (БПЛА) в землеустрої та кадастрі - Стичук Денис Петрович (My University, 2021)
У роботі розглянуто особливості використання безпілотних літальних апаратів в землеустрої та кадастрі. Ключові слова: безпілотні літальні апарати, БПЛА в землеустрої, землевпорядні роботи, прилади аерознімання.