Аналіз архетипів та міфологічних конструкцій в структурі та змісті відеоігор - Павлін Андрій Олександрович (My University, 2021)
У роботі здійснено аналіз характерних рис міфологічної свідомості, основних функцій міфології та теорій архетипів як інструменту дослідження артефактів візуальної культури XX-XXI століть. Досліджено «мономіфу» і «подорожі героя» Дж. Кемпбела та теорії архетипів К. Пірсон з позицій методології аналізу відеоігор як частини популярної культури.